Dutar, Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin ve il-ilçe Yöneticileri ile birlikte, Toroslar da Mithat Toroğlu ve Yalınayak mahalle sakinleriyle görüştü.
Dutar ‘İnsanına yabancılaşmış onların gerçeklerinden sıkıntılarından bihaber iktidar sahiplerinin körlük maskesi taktıkları bu zeminde alçak gönüllülük, vefa, hizmet elbisesini hiç çıkarmamak üzere giyip Toroslar da Mithat Toroğlu ve Yalınayak mahalle sakinleriyle buluştuk’ diye konuştu.
“Bu asil millete hizmetkar olma vaadimizi tekrar ettik”
‘Dertleştik, dertlendik ve bir kez daha gördük ki boyalı medyanın ve zembereği kurulu politikaciların anlattıkları ile halkın yaşadığı gerçekler aynı değil” diyen Dutar, “Halk büyük bir ümitle kendinden uzak burnu havada iktidarın gideceği seçim sandığını bekliyor ve yine halk İYİ Partinin geleceği iktidar şafağını özlüyor” diye sözlerine eklediler.
Haber Merkezi