Mersin 1. Amatör lig takımlarından Gülnar spor geçtiğimiz sezon yardımcı antrenörlüğü görevi yürüten Akın Yıldız ile anlaştı. Akın Yıldız'ın yardımcılığına Gülnar spor eski futbolcu Esen Mavili getirilirken kaleci antrenörlüğüne ise eski kalecisi Ömer Üskül getirildi.
Kötü bir sezon geçiren ve son 4 haftada aldığı galibiyetlerle ligde tutunan takım bu sezon çalışmalara erken başladı. Futbol şube sorumluluğu görevine getirilen Erhan Nizamoğlu ile birlikte teknik ekibin raporu doğrultusunda gidecek kalacak ve transferi istenilen oyuncuların listesi yönetime verildi.
Erkan Aydın'a teşekkürler
Geçtiğimiz sezon kısıtlı imkanlar ve tecrübesiz kadrosuna rağmen ligde kalmayı başaran imparator lakaplı Erkan Aydın'a bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür edildi.
Haber Merkezi